top of page

Project Atom

AHA Media este primul partener strategic al Project Atom, un ecosistem de servicii integrate de marketing experiential dezvoltat de agentia Exploratist.

Aha Media este primul partener strategic al ecosistemul Project Atom. Lansat de Exploratist, proiectul reuneste echipele de creatie si implementare ale unor agentii cu expertize complementare. Acestea isi amplifica reciproc creativitatea si priceperea, oferindu-le clientilor resurse si solutii de ultima ora, creand proiecte BTL relevante si de impact.

Project Atom ofera o expertiza integrata, pe tot parcursul managementului de proiect, printr-un un singur punct de contact. Implementeaza experiente complete B2C si B2B, de inalta calitate si fara abateri de la conceptul agreat.

 

Project Atom creeaza pentru branduri si consumatorii lor experiente memorabile, inovatoare si personalizate.

Exploratist este prima agentie locala de employee experience din Romania si livreaza integrat servicii si produse de HR, marketing si digital menite sa acopere toate etapele parcurse de angajati intr-o organizatie, de la onboarding si L&D pana la comunicare interna, evenimente si programe de engagement.

AHA Media este o agentie de BTL formata dintr-o echipa cu peste 12 ani de experienta in organizarea de evenimente B2B, B2C, online si offline, in domenii foarte diferite si complexe, precum Finance, FMCG, Food Delivery & Cosmetics.

PROIECTE COMUNE

bottom of page